Slide One

KARATE

Tervetuloa Keski-Suomen suurimman kamppailulajiseuran sivuille!

Slide Two

KARATE

Tervetuloa Keski-Suomen suurimman kamppailulajiseuran sivuille!

Slide Three

KARATE

Tervetuloa Keski-Suomen suurimman kamppailulajiseuran sivuille!

previous arrow
next arrow

SHORINJI-RYU RENSHINKAN KARATE

Jigotaissa harjoiteltava karaten tyylisuunta on nimeltään Shorinji-ryu Renshinkan Karetedo, joka on japanilainen perhetyylisuunta. Tyylisuunnan perustaja on Isamu Tamotsu, jonka nuorin poika on tällä hetkellä tyylisuunnan kolmas Soke eli päämies.

Shorinji-ryulla on vahvat perinteet Suomessa ja läheiset suhteet suoraan Japaniin. Vuosittain harjoittelijoita käy opiskelemassa Japanissa ja japanilaisia opettajia opettamassa Suomessa. Osoituksena tyylisuunnan vahvuudesta maassamme, suomalaista opetusta annetaan jatkuvasti euroopan maissa mm. Ruotsissa ja Englannissa.

Tyylisuunnan tämän hetkinen Suomen pääopettaja on Sensei Hannu Nietosvuori (6. dan). Jigotain pääopettaja on Sensei Jussi Laitinen (5. dan). Tämän lisäksi Jigotaissa opettaja-arvo on myös Sensei Matti Koposella (4. dan) jonka lisäksi laadukkaan opetuksen takaa useat kokeneet 1.–3. dan arvon mustat vyöt sekä kyu-arvoiset ohjaajat.

Karate on kamppailulaji joka kasvattaa niin kuntoa kuin ajattelua. Perinteisen japanilaisen lajin mukaisesti moraali ja itsetuntemus kasvavat käsi kädessä fyysisen harjoittelun ohessa.

Kuinka aloitan?

Karaten harjoittelu alkaa peruskurssilla, joka kestää noin neljä kuukautta. Kursseja alkaa syksyisin syyskuussa ja keväisin tammikuussa. Peruskurssin päätteeksi harjoittelija suorittaa vyökokeen jossa myönnetään ensimmäinen värivyö-arvo, keltainen eli 5. kyu.

Peruskurssin jälkeen ohjattuja harjoituksia on neljästi viikossa ja vapaavuoroja harjoittelijoiden käytettävissä kaikkina viikon päivinä.

Peruskurssin hinta on 100 euroa. Opiskelijoilta ja yliopiston henkilökunnalta 50 euroa. Sisaralennus 10 euroa / henkilö.

Mitä harjoittelu vaatii?

Hyvää mieltä ja asennetta! Jaoksen laadukkaan opetuksen takana on vuosien harjoittelu ja kokemus. Tähän pääsee kun asennoidut harjoitteluun avoimesti ja pitkäjänteisesti – siten pääsee tuloksiin jotka huomaat niin kehossa kuin mielessä.

Harjoitteluun ei tarvita alkuun kuin puku (gi). Muut harjoitteluvälineet löytyvät salilta (dojo) eli Sinun ei tarvitse heti investoida harjoitteluun tarvittavaan välineistöön omaisuutta.

Harjoittelun vuosimaksu on 150 euroa / vuosi.

Ilmoittaudu

Ilmoittaudu mukaan huippuseuraan!

Mukaan pääset täältä

Jussi Laitinen

Pääopettaja, 5. dan Renshi

Matti Koponen

Opettaja, 4. dan Renshi

Jani Autio

Ohjaaja, 3. dan

Tommi Tarkkanen

Ohjaaja, 3. dan

Teppo Haapasalo

Ohjaaja, 2. dan

Janne Mönkkönen

Ohjaaja, 2. dan

Jaakko Vilmusenaho

Ohjaaja, 1. dan

Titta Leisimo

Ohjaaja, 1. dan

Janne Heinonen

Ohjaaja, 1. kyu

Sami Linkaja

Ohjaaja, 2. kyu

Artturi Lobski

Ohjaaja, 2. kyu

Pasi Isomäki

Ohjaaja, 3. kyu

Jaoksen ohjaajat

Jigotain karatejaoksen pääopettaja on Sensei Jussi Laitinen (5. dan). Tämän lisäksi opettaja-arvo on myös Sensei Matti Koposella (4. dan). Opettajien lisäksi laadukkaan opetuksen takaavat useat kokeneet 1.–3. dan arvon mustat vyöt sekä kyu-arvoiset ohjaajat.

Facebook Instagram Youtube

Harjoitusajat

ULKOASU ROTIA PRKL . KOODI PREONI